Vangbal

Leuk voor binnen en buiten. Hoeveel trucjes kan jij?
Minitennis

Binnen kun je ook tennissen! Maak een klein veldje, pak een bal en beginnen maar! 
Ballon tikkertje

Hou je eigen ballonnen heel terwijl je ballonnen van de tegenstander kapot probeert te trappen. Let er op dat je elkaar niet vastpakt. Dit spel kan natuurlijk buiten en binnen worden gespeeld!
Spijkerpoepen

Leuk om te doen en een uitdaging tegelijkertijd!
Code springen

Bedenk een code en laat iemand anders de code springen. Lukt het om de code in één keer te springen of moet je het vaker proberen? Dit spel kan zowel binnen als buiten gespeeld worden.
Ik doe wat jij doet

Teken twee vakken op de grond en springen maar. Kopieer de sprongen van de ander en doe ze precies na! Lukt het jou om de sprongen direct goed na te doen?
Lepeltje lopen

Loop met een balletje op de lepel langs het parcours zonder dat de bal van je lepel valt. Hoe moeilijk maak jij het voor jezelf?
Escaperoom

Kun jij ontsnappen? Laat iemand anders de escaperoom klaarzetten en de beschrijving lezen. Je vind de beschrijving voor de escaperoom hieronder.

Download
Escape room.pdf
Adobe Acrobat document 47.2 KBOnthoud race

Hoeveel dingen kan jij onthouden? Kijk goed en schrijf zoveel mogelijk dingen op! Speel door totdat je alles hebt onthouden!
Steen-papier-schaar

Altijd leuk om even te doen en goed voor de kleine motoriek! 
Beweegkwartet

Kwartetten! Maar nu met bewegen. Wil je een kaartje? Doe dan eerst de opdracht die op het kaartje staat. Download het document hieronder voor een beweegkwartet.

Download
Beweegkwartet.pdf
Adobe Acrobat document 1.2 MB